Cum a făcut MILIARDARUL Ion Ţiriac primii săi bani: „50 de bani azi, 50 de bani mâine”

Postat la 04 aprilie 2018 7278 afişări

Cu siguranţă mulţi s-au întrebat care a fost secretul îmbogăţirii lui.

Cum a făcut MILIARDARUL Ion Ţiriac primii săi bani: „50 de bani azi, 50 de bani mâine”

Ion Ţiriac se află şi în acest an, pentru a patra oară consecutiv, pe prima poziţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de anul anterior.

 

Ţiriac a avut dintotdeauna un spirit al afacerilor bine dezvoltat, după cum a mărturisit chiar el, de altfel.

 

"Tenisul pentru mine a fost o întâmplare. Eu eram foarte bun, unul din juniorii buni la tenis de masă. Antrenamentele la tenis de masă le faceam exact acolo unde erau şi cele trei terenuri de tenis. Tenis jucau numai oamenii cu bani si pe vremea aia. Eu veneam dimineaţa la 6, când jucau boierii mari, ca să le strâng mingile şi îmi dădeau 25 de bani. Dacă stăteam două ore erau 50 de bani. 50 de bani azi, 50 de bani mâine, poimaine aveam 3 lei. 

 

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.