Una dintre cele mai mari companii de cablu din România va fi VÂNDUTĂ

Postat la 03 aprilie 2018 700 afişări

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, se află în discuţii pentru achiziţia AKTA - cel mai mare jucător independent din piaţa de cablu, într-o tranzacţie ce ar putea ajunge la o valoare de 150-200 mil. euro, au declarat pentru ZF mai multe surse din industria de comunicaţii.

Una dintre cele mai mari companii de cablu din România va fi VÂNDUTĂ

„Perspectiva consolidării pieţei prin achiziţia UPC România de către Vodafone şi a formării astfel a unui nou jucător cu operaţiuni fix-mobil a dat un nou ritm discuţiilor de preluare ale AKTA. Orange este una dintre companiile aflate în discuţiile de preluare ale AKTA şi poate şi cea mai determinată să o finalizeze, pentru că nu are operaţiuni fixe în retail pe baza unei reţele proprii“, a declarat pentru ZF sub protecţia anonimatului o sursă de pe piaţă, familiară cu aceste discuţii.

 

Contactaţi de ZF, reprezentanţii Orange nu au comentat informaţia.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.