Cum a crescut cifra de afaceri Heineken cu 13,2% în 2012

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 martie 2013 58 afişări

Heineken România a anunţat că anul trecut cifra de afaceri a crescut cu 13,2% în 2012 faţă de 2011, ajungând la 1.185 milioane de lei. Volumul vânzărilor a avut o creştere cu peste 5%, confirmând poziţia de lider de piaţă a companiei, conform reprezentanţilor companiei.

Cum a crescut cifra de afaceri Heineken cu 13,2% în 2012

Mărcile Heineken, Ciuc, Bucegi au înregistrat o creştere procentuală de două cifre a volumului vândut. Anul trecut, compania a lansat Ciuc Radler, primul Radler românesc şi lansarea Silva la nivel naţional, cu o gamă largă de ambalaje.

Onno Rombouts, managing director la Heineken România, spune că "Cifra de afaceri netă a companiei a atins 1.185 milioane lei în 2012 - o creştere consistentă, cu 13,2% faţă de 2011 - fiind generată de majorarea cu peste 5% a volumului de vânzări."

Tot el a adăugat că "Suntem încrezători că, şi în 2013, strategia pe termen lung pe care o urmăm va continua să susţină progresul operaţiunilor companiei şi creşterea cifrei noastre de afaceri."

Heineken este cea mai mare companie producătoare de bere din Europa şi a treia din lume în ceea ce priveşte volumul. În portofoliul Heineken România se află Heineken, Silva, Silva Dark, Ciuc Premium, Ciuc Natur Radler, Golden Brau, Golden Brau Non-Alcoholic, Neumarkt, Bucegi, beri de import (Edelweiss, Zipfer, Amstel, Birra Moretti, Krusovice, Foster's, Strongbow), Sol, Desperados, Gosser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita şi Haţegana. Heineken România are patru fabrici - situate în Miercurea Ciuc, Constanţa, Craiova şi Mureş - şi 1.100 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-crescut-cifra-de-afaceri-heineken-cu-13-2-in-2012-10632319
10632319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.