Cum a ajuns una dintre moştenitoarele familiei Onassis să mănânce din gunoaie - FOTO

Postat la 22 octombrie 2011 15 afişări

Olga Onassis, soţia vărului celebrului armator grec Aristotel Onassis, membră a uneia dintre cele mai bogate dinastii din lume, este atât de săracă încât este nevoită să caute în gunoaie după haine şi este o obişnuită a unei cantine a săracilor din Atena.

În vârstă de 90 de ani, Olga Onassis a devenit un simbol al tragediei Greciei moderne, care se confruntă cu numeroase probleme financiare şi cu mişcări de stradă din cauza crizei economice, potrivit Daily Mail.

Jurnalişti de la cotidianul german Bild au vorbit cu Olga Onassis, care a fost căsătorită cu Giorgios, vărul lui Aristotel Onassis, în cursul acestei săptămâni.

Olga, care a dus o viaţă luxoasă până la moartea soţului său, în 1975, nu a mai primit niciun ban de la familia Onassis de şase ani. "Nu primesc nimic de la familie. Supravieţuiesc cu o pensie care a fost tăiată la 300 de euro, din cauza crizei. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat cu ţara mea", a declarat ea pentru cotidianul german.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olga onassis,
mostenitoare,
gunoaie,
saracie
/actualitate/cum-a-ajuns-una-dintre-mostenitoarele-familiei-onassis-sa-manance-din-gunoaie-foto-8892880
8892880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.