Cum a ajuns fiul lui Tom Jones să doarmă într-un adăpost pentru oamenii străzii. De ce nu-l ajută faimosul său tată

Postat la 24 februarie 2018 455 afişări

Cum a ajuns fiul lui Tom Jones să doarmă într-un adăpost pentru oamenii străzii. De ce nu-l ajută faimosul său tată

După ce Tom Jones a vândut casa pe care o deţinea la Hollywood pentru 6,5 milioane de lire sterline, artistul a anunţat că se va întoarce în Regatul Unit, căutând un stil de viaţă mai simplu decât cel din ultimele decenii.

Veştile nu l-au impresionat însă prea mult pe Jonathan Berkery, fiul cel mic al lui Tom Jones, care doarme pe o saltea într-un adăpost pentru oamenii străzii din New Jersey.

Muzicianul de 29 de ani, folosind numele de scenă Jon Jones, nu l-a cunoscut niciodată pe Tom Jones şi nu a primit niciodată vreun telefon sau vreo felicitare de Crăciun de la celebrul său tată. Cu toate acestea, el încă speră că vedeta de 77 de ani va accepta, într-o bună zi, să se întâlnească cu el.

"Aş vrea să vorbesc lucruri normale cu el, aş vrea să-l întreb cum a fost viaţa lui", spune Jon Jones. "Aş vrea să îl văd până nu e prea târziu."

Tom Jones a recunoscut în 2008 că are un al doilea copil, chiar dacă testele de paternitate dovediseră deja acest lucru. În 1988, el a avut o aventură de câteva zile cu modelul Katherine Berkery, tânără pe care o cunoscuse într-un club de noapte din New York.

Deşi în prima fază nu a recunoscut copilul, Tom Jones a fost obligat de un judecător să facă testul de paternitate; ulterior, i s-a impus plata unei pensii alimentare de 1.700 de lire sterline pe lună. "Dacă ar fi fost ceva plănuit, poate că m-aş fi implicat mai mult, nu doar din punct de vedere financiar", declara în 2008 Tom Jones. "Dar nu a fost nimic de genul ăsta, am căzut pradă seducţiei."

Viaţa lui Jonathan Jones nu a fost una uşoară: de ani buni, el trăieşte pe străzi, încercând să găsească o trupă alături de care să aibă succes. Între timp, averea tatălui său a ajuns la 155 de milioane de lire sterline.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.