Cucoş revine la conducerea Jandarmeriei Bucureşti. Nu va coordona echipajele la protestul de sâmbătă

Autor: Florin Zafiu Postat la 06 august 2019 54 afişări

Sebastian Cucoş va reveni la conducerea Jandarmeriei Capitalei, din funcţia de prim-adjunct al Jandarmeriei Române, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din MAI. Cucoş nu va coordona jandarmii la mitingul de sâmbătă, deoarece este în concediu.

Surse din Ministerul de Interne au precizat, pentru MEDIAFAX, că Sebastian Cucoş revine la conducerea Jandarmeriei Bucureşti, acesta fiind mutat din funcţia de prim-adjunct al Jandarmeriei Române.

Aceleaşi surse mai arată că, la protestul de sâmbătă, 10 august, Cucoş nu va coordona jandarmii, deoarece este în concediu.

Sebastian Cucoş a fost împuternicit, în 23 august 2018, în funcţia de prim adjunct al Jandarmeriei Române, după violenţele de la protestul din 10 august 2018. Această împuternicire a expirat, prin urmare, revine pe funcţia de la Jandarmeria Capitalei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CUCOŞ,
JANDARMERIE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.