Cu ursul polar în cameră. China a deschis un hotel în interiorul căruia trăiesc urşi polari

Postat la 14 martie 2021 102 afişări

Cu ursul polar în cameră. China a deschis un hotel în interiorul căruia trăiesc urşi polari

În provincia Heilongjiang din nord-estul Chinei s-a deschis un hotel cu urşi polari. O cameră la Polar Bear Hotel costă 290 - 351 de dolari. Hotelul Polar Bear face parte din parcul tematic Harbin Polarland.

În China a fost inaugurat primul hotel din lume cu urşi polari. Tematica inedită a hotelului le-a adus atât oaspeţi, cât şi critici.

Hotelul Polar Bear s-a deschis în acest weekend, are 21 de camere, iar din fiecare din ele poţi să urmăreşti urşi polari vii.

Jason Baker de la protecţia animalelor i-a criticat aspru pe chinezi şi a spus că  locul urşilor polari e în Arctica, nu în grădinile zoologice, cutii de sticlă şi în niciun caz în hoteluri.

Un precedent exista deja în China. În 2016, un mall din Guangzhou ţinea într-o vitrină „cel mai trist urs polar din lume”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
ursi,
china

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.