Cu cât va fi plătit noul director al Yahoo!

Postat la 09 ianuarie 2012 44 afişări

Directorul general al Yahoo!, Scott Thompson, va primi un pachet slarial care ar putea ajunge până la 27 milioane de dolari, incluzând salariul, posibile bonusuri, acţiuni acordate în funcţie de performanţe şi alte forme de plată.

Thompson, fost preşedinte al PayPal, companie din grupul eBay, va avea un salariu de bază de 1 un milion de dolari anual şi un bonus de până la 2 milioane de dolari, transmite Bloomberg.

Directorul, care preia funcţia începând de luni, trebuie să reorganizeze grupul Yahoo!, care în ultima perioadă nu a reuşit să concureze cu rivalii Google sau Facebook. Thompson va supraveghea o analiză a operaţiunilor Yahoo! începută după concedierea precedentului director general, Carol Bartz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director,
Yahoo,
Scott Thompson
/actualitate/cu-cat-va-fi-platit-noul-director-al-yahoo-9134638
9134638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.