CTP a livrat o nouă hală în CTPark Cluj II

Autor: Andra Stroe Postat la 04 octombrie 2018 162 afişări

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, a livrat o nouă hală de 8.000 m² în CTPark Cluj ll către Ursus Breweries.

CTP a livrat o nouă hală în CTPark Cluj II

CTPark Cluj II este situat în localitatea Floreşti, în apropiere de Cluj-Napoca, şi va ocupa o suprafaţă totală de 30.000 m². Construcţia parcului se derulează în trei etape, prima fiind finalizată în septembrie 2018. Celelalte două etape au fost deja demarate şi se află în diferite stadii de dezvoltare.

Noile spaţii sunt dezvoltate după cele mai înalte standarde tehnice existente la ora actuală pe piaţă, menite să reducă semnificativ costurile operaţionale şi să diminueze impactul asupra mediului înconjurător. Acesta este cel de al doilea parteneriat încheiat între CTP şi Ursus Breweries, după livrarea unui depozit de 14.000 mp în CTPark Timişoara II, în noiembrie 2017.

CTPark Cluj II va include doar spaţii de clasă A, în dezvoltarea cărora sunt folosite cele mai noi tehnologii ecologice. În prezent, din suprafaţa totală de 30.000 mp, 8.000 mp au fost deja finalizaţi şi livraţi, urmând ca în cea de-a doua şi a treia etapă, să fie finalizaţi câte 11.000 mp, disponibili pentru închiriere. Spaţiile pot beneficia de compartimentare flexibilă, în funcţie de nevoile clienţilor, de la 2.000 mp până la 10.500 mp.

Depozitele din CTPark Cluj II oferă facilităţi peste standardele pieţei: halele vor avea o deschidere de 145,4 m şi o înălţime utilă de 12 m, ceea ce le va permite chiriaşilor să beneficieze de mai mult spaţiu de depozitare şi acces facil.

CTPark Cluj II este poziţionat strategic la ieşirea din oraş, pe sensul de mers Cluj-Napoca – Oradea, cu acces direct din DN1 şi Drumul European 60. Parcul este construit pe un teren cu o suprafaţă de 65.000 de mp. Acesta este al doilea parc dezvoltat în apropiere de Cluj-Napoca de CTP, primul fiind CTPark Cluj I, în Apahida.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.