CSR 2022. Campania de strângere de fonduri „Benny, un iepuraş cât o faptă bună” - Premier Restaurants România operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din România

Postat la 01 ianuarie 2023 44 afişări

CSR 2022. Campania de strângere de fonduri „Benny, un iepuraş cât o faptă bună” - Premier Restaurants România operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din România

Motivaţie:

În calitate de partener de misiune al Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald de mai bine de 20 de ani, McDonald’s în România desfăşoară constant proiecte şi campanii prin care ajută fundaţia, pentru a oferi un sprijin în comunităţile locale. Campania de strângere de fonduri „Benny, un iepuraş cât o faptă bună” a reprezentat o iniţiativă dedicată strângerii de fonduri care să contribuie la buna desfăşurare a activităţii Caselor Ronald McDonald de la Bucureşti şi Timişoara, dar şi la finalizarea construcţiei Casei Ronald McDonald de la Iaşi, „case departe de casă”, în care familiile beneficiază de găzduire gratuită, mese calde şi consiliere în perioada în care copiii lor urmează tratamente medicale de lungă durată. 

Descrierea proiectului:

Campania s-a desfăşurat între 22 aprilie şi 15 iunie 2022, în întreaga reţea de restaurante McDonald’s din România, „unde peste 35.000 de iepuraşi de pluş şi-au găsit prieteni pentru o cauză nobilă”. Întreg profitul obţinut din vânzarea jucăriilor a fost direcţionat de McDonald’s către Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald, pentru a susţine activitatea Caselor Ronald McDonald, şi anume „asigurarea unui mediu cald şi primitor în care părinţii copiilor internaţi în spital să poată rămâne aproape de micuţii lor, să-şi reîncarce bateriile şi să găsească înţelegere şi susţinere, într-o perioadă vulnerabilă”.

Rezultate:

Campania „Benny, un iepuraş cât o faptă bună” a venit în sprijinul a sute de familii. O parte din fondurile colectate în campanie au fost direcţionate pentru finalizarea lucrărilor de construcţie ale celei de-a treia Case Ronald McDonald din România. Un proiect unic în regiunea de Nord-Est, casa a fost inaugurată în luna mai 2022, în incinta Spitalului Clinic de Pediatrie „Sf. Maria” din Iaşi, în urma unei investiţii totale de 1,6 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.