CSM: Mandatul lui Morar la PICCJ încetează din 15 aprilie. Acesta va fi consilier al Oanei Hăineală

Postat la 05 aprilie 2013 20 afişări

Consiliul Superior al Magistraturii a decis vineri încetarea detaşării lui Daniel Morar în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al PICCJ începând din 15 aprilie, dată de la care va fi consilier al preşedintelui CSM, Oana Schmidt Hăineală, până la preluarea funcţiei de judecător la CC.

CSM: Mandatul lui Morar la PICCJ încetează din 15 aprilie. Acesta va fi consilier al Oanei Hăineală

 Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate de voturi, încetarea detaşării lui Daniel Morar în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), cu începere din 15 aprilie. Hotărârea a fost luată la solicitarea lui Daniel Morar, se arată într-un comunicat de presă al CSM.

Totodată, Secţia pentru procurori a CSM a decis detaşarea lui Daniel Morar în funcţia de consilier al preşedintrelui CSM, începând din 14 aprilie, pe o perioadă de şase luni. Decizia a fost luată la solicitarea preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Hăineală, în baza articolului 58, alineatul 1 din Legea 303/2004 şi articolului 40, alineatul 1, litera a din Legea 317/2004.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/csm-mandatul-lui-morar-la-piccj-inceteaza-din-15-aprilie-acesta-va-fi-consilier-al-oanei-haineala-10715611
10715611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.