CSM l-a suspendat pe Florin Costiniu din functia de judecator la ICCJ

Postat la 12 aprilie 2010 36 afişări

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, luni, suspendarea din functie a lui Florin Costiniu din functia de judecator al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce vineri acesta a fost arestat intr-o cauza de coruptie.

Potrivit articolului 62 din Legea privind statutul magistratilor, Costiniu a fost suspendat din functie, intrucat Directia Nationala Anticoruptie a pus in miscare actiunea penala impotriva acestuia.

Florin Costiniu a fost arestat vineri, pentru complicitate la trafic de influenta, in dosarul in care mai sunt arestati oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, precum si senatorul Catalin Voicu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/csm-l-a-suspendat-pe-florin-costiniu-din-functia-de-judecator-la-iccj-5878102
5878102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.