CSAT se intruneste la Cotroceni pe tema gripei AH1N1

Postat la 03 noiembrie 2009 20 afişări

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, marti, la Cotroceni, in sedinta, de la ora 17.30, in cadrul reuniunii urmand sa fie analizate evolutia gripei AH1N1 si masurile propuse de catre Guvern, scrie Mediafax.

Ministerul Sanatatii (MS) intentioneaza sa achizitioneze, in regim de urgenta, un milion de doze de vaccin pandemic pentru interventia in focarele din Iasi si Bucuresti, acestea urmand sa fie utilizate pentru imunizarea elevilor din scoli si licee, informa, joi, institutia.

Ministerul a precizat, apoi, ca a renuntat la achizitionarea a un milion de doze de vaccin de la producatori externi pentru ca ar ajunge in Romania in primul trimestru din 2010, iar autoritatile ar fi avut nevoie de ele acum pentru imunizare, pana la realizarea produsului autohton, a anuntat, luni, Adrian Streinu Cercel, dupa ce initial declarase ca Ministerul Sanatatii a trimis, vineri, cereri la patru producatori agreati de Agentia Europeana a Medicamentului (EMEA) pentru un milion de doze de vaccin AH1N1, potrivit Mediafax.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gripa noua,
ah1n1,
CSAT,
sedinta,
securitate nationala
/actualitate/csat-se-intruneste-la-cotroceni-pe-tema-gripei-ah1n1-5078315
5078315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.