CSAT discută despre strategia de securitate cibernetică, misiunea în Mali şi privatizarea CFR Marfă

Postat la 04 februarie 2013 19 afişări

CSAT are pe ordinea de zi a şedinţei de marţi mai multe subiecte între care participarea la misiunea UE în Mali, strategia de securitate cibernetică şi privatizarea CFR Marfă.

Şedinţa va avea loc la Palatul Cotroceni, începând cu ora 14.00.

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, pe ordinea de zi a reuniunii figurează măsurile adoptate de către România în vederea punerii în aplicare a regimurilor de sancţiuni instituite pe plan internaţional, precum şi realizarea, în cadrul NATO, a unui plan de contingenţă pentru România.

Membrii Consiliului vor discuta şi despre participarea forţelor armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2013, despre planul multianual de restabilire a capacităţii de luptă a Armatei României, precum şi despre participarea României la misiunea Uniunii Europene de instruire în Mali în anul 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
strategie,
Mali,
CFR Marfă
/actualitate/csat-discuta-despre-strategia-de-securitate-cibernetica-misiunea-in-mali-si-privatizarea-cfr-marfa-10542002
10542002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.