CRONOLOGIE: Tony Scott, Larry Hagman, Whitney Houston, Etta James - printre dispăruţii anului 2012

Postat la 28 decembrie 2012 21 afişări

Regizorul Tony Scott, actorul Larry Hagman, starul serialului "Dallas", celebrele cântăreţe americane Whitney Houston şi Etta James, legenda sud-americană Chavela Vargas şi scriitorii Carlos Fuentes, Ray Bradbury şi Sven Hassel, se numără printre marii dispăruţi ai anului 2012.

CINEMA - TELEVIZIUNE

1 ianuarie - actorul britanic Bob Anderson, care l-a interpretat în scenele de luptă pe Darth Vader, unul dintre personajele centrale din seria "Războiul stelelor", produsă de George Lucas, a murit la vârsta de 89 de ani.

14 ianuarie - actriţa franceză Mila Parély, care s-a remarcat în filmele "Regula jocului/ La Regle du jeu" (1939), de Jean Renoir, şi "Frumoasa şi bestia/ La Belle et la Bête" (1946), de Jean Cocteau, a murit la vârsta de 94 de ani.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
disparitii,
personalitati,
staruri
/actualitate/cronologie-tony-scott-larry-hagman-whitney-houston-etta-james-printre-disparutii-anului-2012-10413935
10413935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.