CRIZA DIN UCRAINA: Ultimatul dat militanţilor proruşi a expirat. Situaţia este calmă la Slaviansk

Postat la 14 aprilie 2014 53 afişări

Situaţia era calmă luni dimineaţă în oraşul Slaviansk, din estul Ucrainei, unde manifestanţi proruşi înarmaţi au ocupat sediile poliţiei şi serviciilor de securitate, iar autorităţile ucrainene au lansat o "operaţiune antiteroristă" împotriva separatiştilor.

CRIZA DIN UCRAINA: Ultimatul dat militanţilor proruşi a expirat. Situaţia este calmă la Slaviansk

 Situaţia era calmă şi niciun foc de armă nu se auzea la ora locală 9.30, potrivit corespondentului AFP aflat la faţa locului.

Autorităţile proeuropene de la Kiev, confruntate cu o serie de atacuri coordonate lansate în estul rusofon al ţării de către grupări înarmate purtând uniforme, dar fără însemne militare, au lansat o "operaţiune antiteroristă la scară largă, cu implicarea forţelor armate", pentru a pune capăt revoltelor.

Potrivit ministrului de Interne, Arsen Avakov, contraofensiva declanşată duminică dimineaţă a provocat un mort şi cinci răniţi în rândul forţelor care susţin puterea de la Kiev şi "un număr neprecizat" de victime în rândul separatiştilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-ucraina-ultimatul-dat-militantilor-prorusi-a-expirat-situatia-este-calma-la-slaviansk-12461202
12461202
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.