Criza din Ucraina, la final: Ianukovici a semnat un acord cu opoziţia. Alegeri prezidenţiale ANTICIPATE în acest an. Prevederile ACORDULUI dintre putere şi opoziţie

Postat la 21 februarie 2014 40 afişări

Preşedintele Viktor Ianukovici şi reprezentanţii opoziţiei au semnat vineri, în prezenţa mediatorilor europeni, un acord de ieşire din criza din Ucraina. Acest acord prevede concesii majore faţă de opoziţie, inclusiv alegeri prezidenţiale anticipate, formarea unui guvern de coaliţie şi o reformă constituţională. Acordul a fost obţinut în urma unor violenţe care s-au soldat cu 80 de morţi, începând de marţi, la Kiev.

Criza din Ucraina, la final: Ianukovici a semnat un acord cu opoziţia. Alegeri prezidenţiale ANTICIPATE în acest an. Prevederile ACORDULUI dintre putere şi opoziţie

 UPDATE 15:21 - Opoziţia ucraineană acceptă propunerile lui Ianukovici

Opoziţia acceptă propunerile preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, a anunţat vineri un reprezentant al opoziţiei, transmite AFP.

Preşedintele ucrainean a anunţat vineri concesii majore faţă de opoziţie, inclusiv alegeri prezidenţiale anticipate, formarea unui guvern de coaliţie şi o reformă constituţională, în urma unor violenţe care s-au soldat, începând de marţi, cu aproape 80 de morţi.

Acordul a fost aprobat de către "Consiliul Maidan", numele pieţei din centrul Kievului, ocupate de trei luni de către manifestanţi, regrupând toate tendinţele din cadrul opoziţiei, partide politice, reprezentanţi ai societăţii civile şi grupări radicale, potrivit lui Tiagnibok.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-ucraina-la-final-ianukovici-a-semnat-un-acord-cu-opozitia-alegeri-prezidentiale-anticipate-in-acest-an-prevederile-acordului-dintre-putere-si-opozitie-12125993
12125993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.