Cristina Pocora: Băsescu să-şi accepte înfrângerea, revizuirea poate fi în turul 2 al prezidenţialelor

Postat la 14 noiembrie 2013 79 afişări

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat, joi, că şeful statului trebuie să-şi accepte înfrângerea în urma respingerii sesizării Curţii Constituţionale, pe legea referendumului, precizând că revizuirea Constituţiei poate fi realizată în turul al doilea al prezidenţialelor.

Cristina Pocora: Băsescu să-şi accepte înfrângerea, revizuirea poate fi în turul 2 al prezidenţialelor

 "PNL consideră că decizia Curţii Constituţionale referitoare la sesizarea preşedintelui Traian Băsescu este una corectă. Măcar acum preşedintele ar trebui să-şi arate buna-credinţă şi să promulge legea referendumului, fiind evident că decizia CC este una care clarifică definitiv această problemă", susţine Pocora, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PNL susţine că "preşedintele trebuie să-şi accepte înfrângerea şi să promulge legea" care reduce pragul la referendum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristina-pocora-basescu-sa-si-accepte-infrangerea-revizuirea-poate-fi-in-turul-2-al-prezidentialelor-11684266
11684266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.