Cristiano Ronaldo bate încă un record european în cel de-al 300-lea meci al său în cele două perioade petrecute la Manchester United

Autor: Rafael Hekman Postat la 21 octombrie 2021 153 afişări

Cristiano Ronaldo bate încă un record european în cel de-al 300-lea meci al său în cele două perioade petrecute la Manchester United

În meciul cu Atalanta (3-2), care a fost cel de-al 300-lea meci al său în cele două perioade petrecute la Manchester United, Cristiano Ronaldo a reuşit noi performanţe remarcabile.

Acesta a atins borna de 25 de goluri marcate cu lovituri de cap în Liga Campionilor, mult mai mult decât orice alt jucător din istoria competiţiei, următorii în top fiind Lewandowski, care a marcat 16 goluri şi Benzema, cu 15.

Atalanta a devenit a 38-a echipă împotriva căreia Ronaldo a marcat vreodată în Liga Campionilor. Este un nou record al competiţiei, după ce Messi îl egalase cu o zi înainte, marcând împotriva a 37 de echipe.

Ronaldo l-a depăşit pe Iker Casillas în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe meciuri în toată istoria competiţiilor europene. Portughezul are acum 187 de astfel de participări: 183 în Liga Campionilor, din care 179 în fazele principale şi 4 în calificări, 2 în Cupa UEFA şi 2 în SuperCupa Europei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristiano ronaldo,
record,
manchester united

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.