Cristiano Ronaldo are o boala incurabila, diagnosticata in 2014. Situatia lui se va agrava in timp. Ce se va intampla cu el

Postat la 05 iulie 2021 150 afişări

Cristiano Ronaldo are o boala incurabila, diagnosticata in 2014. Situatia lui se va agrava in timp. Ce se va intampla cu el

Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat în 2014 cu tendinoză, o boală incurabilă a genunchiului, care se agravează în timp.

Cristiano Ronaldo joacă la cel mai înalt nivel cu o accidentare gravă la genunchi, care nu are niciun remediu, încă din 2014, dezvăluie Sport Bible.

În vârstă de 36 de ani, Cristiano s-a mutat la Juventus în 2018, după nouă ani cu Real Madrid, unde a câştigat mai multe titluri în La Liga şi Liga Campionilor.

Acum, @laligafrauds a făcut afirmaţii extraordinare prin intermediul unui Twitter, potrivit căruia atacantul a jucat în tot acest timp cu o afecţiune a genunchiului numită tendinoză, care nu are leac, scrie sport.ro

Boala este descrisă mai degrabă ca „degenerare” decât „inflamaţie”, ceea ce înseamnă că starea genunchiului internaţionalului portughez nu se poate decât agrava, de fiecare dată când îl foloseşte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristiano ronaldo,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.