Cristian Sima: Am fost ameninţat că voi împărţi o celulă cu Băsescu dacă nu vând acţiunile din presă

Postat la 15 octombrie 2012 18 afişări

Cristian Sima susţine, într-un interviu, că i s-a cerut să vândă Hotnews cu ameninţarea că va împărţi o celulă în închisoare cu preşedintele Băsescu şi că nu ar mai fi căutat acum de nimeni dacă nu ar fi relatat discuţiile cu Hrebenciuc şi Predoiu, deoarece "lucrurile astea trebuie făcute în culise".

El afirmă că a primit ameninţări prin telefon, de pe numere ascunse, pentru a vinde participaţia deţinută la Hotnews. "Tot felul de telefoane de ameninţare, de la stilul «O să citeşti Hotnews cu Băsescu într-o celulă şi o să ţi se taie wireless-ul» şi alte glume de stilul ăsta, la tot felul de ore din zi şi din noapte, de pe tot felul de numere ascunse, cartele şi aşa mai departe, că nu e bine ce fac şi că voi avea de suferit pe chestia asta. E adevărat că, dacă aş fi nimerit cu bursa, aş fi avut mai mulţi bani, nu mai puţin de 4 milioane, şi pesemne continuam lupta. Dar acum sunt convins că până la urmă tot mă doborau, dacă eu nu făceam chestia, asta tot mă doborau. Eu nu am nişte resurse financiare enorme, nu am zeci de milioane ascunse. Activele astea le am din alte afaceri care s-au încheiat foarte bine", a afirmat Sima, într-un interviu difuzat de Realitatea TV.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristian sima,
basescu,
/actualitate/cristian-sima-am-fost-amenintat-ca-voi-imparti-o-celula-cu-basescu-daca-nu-vand-actiunile-din-presa-10218199
10218199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.