Cristian Hostiuc de la Ziarul Financiar: Nu confiscati iesirea din criza, ca nu va apartine

Postat la 08 martie 2011 12 afişări

PDL, partidul care guverneaza tara de la finalul lui 2008, crede ca Guvernul Boc a salvat tara de la un dezastru si aduce acum cresterea economica. Iar premierul este salvatorul acestei natii. Si ar trebui sa-i fim recunoscatori.

De partea cealalta, Ion Tiriac contabilizeaza pierderile acestor doi ani si jumatate: am luat imprumuturi pentru supravietuire, nu pentru investitii, infrastructura ioc, masina (economia) nu se misca, pe plan extern suntem zero, nu mai vorbeste nimeni de noi si cu noi, avioanele guvernantilor sunt goale cand se duc afara - asta daca merge cineva pentru ca premierul Boc este total absent - in timp ce avioanele nemtilor sunt pline de oameni de afaceri.

Cititi mai multe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cristian Hostiuc,
Ziarul Financiar,
criza
/actualitate/cristian-hostiuc-de-la-ziarul-financiar-nu-confiscati-iesirea-din-criza-ca-nu-va-apartine-8039689
8039689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.