Cristian Diaconescu: Dacă nu reuşim să scoatem hoţia şi prostia din sistemul sanitar orice promisiune rămâne inaplicabilă

Postat la 24 noiembrie 2020 2971 afişări

Cristian Diaconescu: Dacă nu reuşim să scoatem hoţia şi prostia din sistemul sanitar orice promisiune rămâne inaplicabilă

Cristian Diaconescu, candidatul PMP pentru Senat, a declarat, într-un interviu la Mediafax.ro, că reforma sănătăţii presupune un consens politic care să vizeze o problemă de fond, aceea de a scoate hoţia şi prostia din sistem.

„Nu prin aranjamente de culise reformăm sistemul sanitar”, a afirmat Diaconescu, care a adăugat că CNAS e în afară oricărei dezbateri deşi gestioneaza miliarde în legătură cu sistemul sanitar.

„Nu discutăm despre CNAS, despre direcţiile regionale, probabil că acolo e omerta politică mult mai semnificativă”, a apreciat candidatul PMP pentru Senat.

„Referitor la ce e pe hârtie întrebaţi pe cei care au fost la putere şi nu au realizat. Nu se poate asocia PMP cu ce nu s-a realizat. Referitor la promisiunea PMP e o chestiune de consens, este o chestiune de majoritate parlamenatară sau guvernamentală care să pună în mişcare acest demers, nu numai în a construi spitale. PMP a depus o lege a sănătăţii.

Sistemul sanitar are o problema de fond, dacă nu reuşim să scoatem hoţia şi prostia, orice fel de promisiune rămâne inaplicabilă”, a afirmat Diaconescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
scoatere,
cristian diaconescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.