Crime pe o autostradă din Pakistan: Mai multe autobuze de pasageri, luate cu asalt de atacatori înarmaţi

Postat la 18 aprilie 2019 50 afişări

Cel puţin 14 persoane au fost răpite şi ucise în provincia Baluchistan din Pakistan după ce bărbaţi înarmaţi au luat cu asalt mai multe autobuze de pasageri, a anunţat joi un oficial pakistanez, relatează Reuters.

Crime pe o autostradă din Pakistan: Mai multe autobuze de pasageri, luate cu asalt de atacatori înarmaţi

Pasagerii călătoreau în mai multe autovehicule pe o autostradă din oraşul Karachi către Gwadar, un port pakistanez situat la Marea Arabiei.

 

O grupare insurgentă din regiunea Baluchistan a revendicat atacul din sudul Pakistanului, a anunţat grupul printr-un comunicat transmis mass-mediei locale.

 

Luptătorii grupării Raji Aajoi Saangar au executat omorurile, se arată în comunicat, care se descrie ca o grupare formată din trei mişcări separatiste din regiune, dar au negat că ar fi avut ca ţintă oameni de rând.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pakistan,
pasageri,
asalt,
autobuze

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.