Creştere record a populaţiei într-una dintre cele mai bogate ţări din Europa. Au contribuit şi românii!

Postat la 06 iunie 2023 409 afişări

Creştere record a populaţiei într-una dintre cele mai bogate ţări din Europa. Au contribuit şi românii!

S-a înregistrat o creştere record a populaţiei într-una dintre cele mai bogate ţări din Europa. Austria bate recordul de creştere a populaţiei pentru anul 2022. Ţara a crescut cu 126.000 de oameni anul trecut, cel mai mult din istoria sa de după Al Doilea Război Mondial.

Rezultatele statisticii populaţiei publicate de Statistics Austria arată o creştere de aproape 126.000 de persoane, cu mult peste valorile din anii trecuţi.

Dacă nu ar fi fost imigraţia în Austria, inclusiv sosirile de refugiaţi, populaţia austriacă s-ar fi micşorat anul trecut, arată Statistics Austria.

Conform rezultatelor, 9.104.772 de persoane locuiau în Austria la 1 ianuarie 2023, adică cu 125.843 mai mult decât la începutul anului 2022.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
populatie,
record

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.