​Creşte cererea pentru destinaţiile exotice. Eturia: Înregistrăm o creştere de 35% a solicitărilor pentru mai multe destinaţii, în top se află Republica Dominicană, Mauritius şi Kenya

Autor: Miruna Diaconu Postat la 21 iulie 2022 101 afişări

​Creşte cererea pentru destinaţiile exotice. Eturia: Înregistrăm o creştere de 35% a solicitărilor pentru mai multe destinaţii, în top se află Republica Dominicană, Mauritius şi Kenya

Agenţia de turism Eturia înregistrează o creştere de 35% a cererii pentru vacanţe comparativ cu aceeaşi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presă al agenţiei. În topul preferinţelor turiştilor se află destinaţiile exotice precum Republica Dominicană, Mauritius şi Kenya.

“Anii de pandemie au accelerat, cu siguranţă, cererile primite în acest sezon estival. Faţă de 2021, Eturia înregistrează o creştere a solicitărilor cu 35%, pentru mai multe destinaţii, în contextul în care ridicarea restricţiilor le permite călătorilor să exploreze tot mai multe locuri de pe glob. Astfel, în topul destinaţiilor vedetă, în această vară, enumerăm: Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Islanda, Madeira şi Grecia - insula Creta, către ultimele două operăm chartere directe”, spune Ana Maria Gherasim, director de vânzări Eturia.

Mai mult, agenţia de turism a lansat pachetele pentru toamnă, iar turiştii au început deja să îşi rezeve vacanţele către Japonia, India, Malaezia, Maldive, Thailanda, Argentina şi Brazilia.

“Analizând profilul turistului nostru am observat că nevoia de relaxare este cea care dictează în procesul de selecţie, urmată de  dorinţa de explorare care poate fi satisfăcută achiziţionând vacanţe de tip circuit”, mai spune Ana Maria Gherasim.

Agenţia de turism Eturia a închis anul 2021 cu afaceri de 78 mil. lei, în creştere faţă de anul anterior, când veniturile companiei au fost de doar 21 mil. lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Eturia a fost înfiinţată în anul 2007 şi are acum trei sedii, în Bucureşti, Piatra Neamţ şi Cluj. Compania este specializată în vacanţe în destinaţii exotice, precum Maldive, Caraibe, Mexic, Kenya sau Tanzania.​​​

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.