Credeţi că va avea succes mişcarea civică a lui MRU?

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 02 iunie 2012 36 afişări

Ex-premierul Mihai-Răzvan Ungureanu şi-a lansat platforma-ONG Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, menită să-i strângă la un loc pe toţi simpatizanţii dreptei şi ai lui Băsescu dezamăgiţi de guvernarea PDL (sau doar de unii dintre oamenii acesteia).

Dacă rebelul "greu" Cezar Preda s-a repezit să critice iniţiativa, afirmând că este o "imixtiune" şi o "bulversare a PDL", liderul de facto al PDL, Vasile Blaga, l-a îndemnat pe Ungureanu să-şi execute misiunea, adică să adune suficienţi "oameni valoroşi din societatea civilă" cărora la momentul oportun să li se alăture PDL spre a recuceri puterea.

Blaga a pierdut însă puncte la susţinătorii puri şi duri ai dreptei, tocmai pentru că a dat dovadă de raţiune, opunându-se săptămâna trecută unei moţiuni de cenzură pe care unele capete înfierbântate din PDL prindeau s-o coacă, deşi tot ei se plânseseră că moţiunea USL contra guvernului Ungureanu a destabilizat ţara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Ungureanu,
ICCD,
Basescu,
dreapta,
PDL,
Preda,
Blaga
/actualitate/credeti-ca-va-avea-succes-miscarea-civica-a-lui-mru-9699847
9699847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.