Cozmin Guşă, surprins cu 108 kilometri la oră în localitate, a rămas fără permis de conducere

Postat la 14 septembrie 2013 110 afişări

Analistul politic Cozmin Guşă, acţionar majoritar al Realitatea Media, a fost surprins, sâmbătă, de către angajaţii Poliţiei Rutiere Sibiu în timp ce conducea maşina, pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus, cu 108 kilometri la oră, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Cozmin Guşă, surprins cu 108 kilometri la oră în localitate, a rămas fără permis de conducere

 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că Guşă a fost identificat de către lucrătorii Poliţiei Rutiere în timp ce circula cu viteză în localitate.

"A fost identificat circulând cu 108 kilometri la oră pe Drumul naţional 1, în localitatea Apoldu de Sus, unde limita de viteză este de 50 de kilometri la oră", a declarat Luciana Balteş

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cozmin-gusa-surprins-cu-108-kilometri-la-ora-in-localitate-a-ramas-fara-permis-de-conducere-11331288
11331288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.