COVID-19. Adeverinţele electronice de vaccinare, disponibile în România. Cum pot fi descărcate

Autor: Mediafax Postat la 14 martie 2021 431 afişări

COVID-19. Adeverinţele electronice de vaccinare, disponibile în România. Cum pot fi descărcate

Adeverinţele electronice de vaccinare sunt deja disponibile, pe baza datelor din cartea de identitate, iar de săptămâna viitoare vor putea fi descărcate şi pentru cei care folosesc date din paşaport. Acestea pot fi descărcate de pe site-ul adulti.renv.ro.

„Orice persoană vaccinată cu două doze poate să intre pe site-ul adulti.renv.ro, citeşte termenii de utilizare şi îi acceptă, în cazul în care îi acceptă îi apar două ferestre, una în care trebuie să introducă CNP-ul şi a doua în care introduce numărul de telefon.

Primeşte un cod pe SMS, pe numărul de telefon, introduce codul respectiv şi obţine adeverinţa de vaccinare pentru CNP-ul pe care l-a introdus”, a declarat marţi Florentina Furtunescu din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Ea a precizat că adeverinţele sunt deja disponibile pe site.

„Cred că este deja disponibil serviciul acesta, deocamdată este disponibil pe CNP şi pe datele din buletin, de săptămâna viitoare va putea fi dfisponibil şi pe datele din paşaport”, a mai spus reprezentanta INSP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
electronice,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.