Covasna: Minus 21 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Postat la 12 decembrie 2010 13 afişări

Temperatura de minus 21 de grade Celsius a fost inregistrata, in noaptea de sambata spre duminica, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, in zona.

Potrivit meteorologului de serviciu de la statia Intorsura Buzaului, termometrele au indicat, in noaptea de sambata spre duminica, minus 21 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta iarna, in zona.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata vreodata la Intorsura Buzaului, localitate supranumita "Mica Siberie", a fost in februarie 2005, cand in zona erau minus 36 grade Celsius.

In alte zone ale judetului Covasna s-au inregistrat temperaturi cuprinse intre minus 17 si minus 15 grade Celsius.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/covasna-minus-21-de-grade-celsius-la-intorsura-buzaului-7806888
7806888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.