Cotaţiile barilului de petrol au scăzut cu 5%, sub pragul de 75 de dolari

Postat la 12 iulie 2018 48 afişări

Preţul barilului de petrol Brent a înregistrat o scădere de aproape cinci dolari în doar două zile, ajungând sub nivelul de 75 de dolari, de la 79 de dolari, cât înregistrase marţi.

Cotaţiile barilului de petrol au scăzut cu 5%, sub pragul de 75 de dolari

Potrivit Reuters însă, tendinţa preţului barilului Brent este de creştere datorită suplimentării exporturilor de petrol de calitate superioară din Libia. Corporaţia Naţională de Petrol din Libia a anunţat redeschiderea a patru terminale de export, după o perioadă de câteva săptămâni în care funcţionarea lor a fost împediecată de grupări rebele din estul Libiei conduse de comandantul Khalifa Haftar. Capacitatea de export a celor patru terminale este de 850.000 de barili pe zi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.