Costel Alexe explică dosarul său de la DNA: “V-aş recomanda să citiţi mai puţin presa, că s-ar putea să fiţi mai informat”

Postat la 11 ianuarie 2021 43 afişări

Costel Alexe explică dosarul său de la DNA: “V-aş recomanda să citiţi mai puţin presa, că s-ar putea să fiţi mai informat”

Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a fost întrebat cum explică dosarul de la DNA

Întrebarea i-a fost adresată la finalul primei şedinţe de Consiliu Judeţean din acest an, de către Ştefan Tănasă, consilier USR PLUS. Costel Alexe i-a recomandat colegului să “citească mai puţin presa”

Costel Alexe, fost ministru al Mediului şi actual preşedinte al Consiliului Judeţean, a fost întrebat luni, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Iaşi din acest an, ce se întâmplă cu dosarul său de la DNA.

Alexe a fost pus sub urmărire penală în urmă cu 4 zile, de către DNA, într-un dosar în care este suspectat că a cerut şi primit 22 de tone de tablă, în valoare de 103.000 lei.

La finalul şedinţei de luni, consilierul USR PLUS, Ştefan Tănasă, a spus că dosarul în care apare numele lui Alexe, dar şi alte dosare în care acesta ar fi implicat, despre care au apărut informaţii în presa locală, îl fac pe el şi pe colegii săi să îşi pună “totuşi un semn de întrebare asupra modului în care va fi condusă această instituţie în viitor” ( n.r. Consiliul Judeţean Iaşi prezidat de Costel Alexe).

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dosar,
dna,
presa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.