Cosmote lansează un modem de 43,2 Mbps şi noi planuri tarifare de date

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 ianuarie 2013 50 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Cosmote România a anunţat extinderea planurilor tarifare de date şi lansarea unui modem pentru internet cu viteze de până la 43,2 Mbps.

"Deoarece ne dorim să punem la dispoziţia clienţilor cea mai bună experienţă de utilizare pentru toate serviciile noastre, ne îndreptăm gradual către cel mai recent trend în tehnologie, 4G", a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.

Cosmote a lansat planuri tarifare de date mobile îmbunătăţite, oferind dublul vitezei de internet mobil disponibilă până acum. La sfârşitul lunii decembrie 2012, operatorul de telecomunicaţii oferea viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 de oraşe importante din ţară, reprezentând peste 41% din populaţie. Mai mult, clienţii din alte 147 de oraşe au viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populaţie.

Cosmote România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 septembrie 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cosmote,
Mbps,
modem
/actualitate/cosmote-lanseaza-un-modem-de-43-2-mbps-si-noi-planuri-tarifare-de-date-10522158
10522158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.