Cosmetic Plant estimează o cifră de afaceri de aprox. 13 milioane de lei în 2021

Autor: Andra Stroe Postat la 15 februarie 2021 37 afişări

Cosmetic Plant estimează o cifră de afaceri de aprox. 13 milioane de lei în 2021

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a încheiat anul precedent cu o cifră de afaceri de 11,3 milioane de lei şi anticipează o creştere cu 15% pentru 2021, menţinând, astfel, trendul ascendent înregistrat în ultimii ani.

Potrivit companiei clujene, creşterea afacerilor va fi sprijinită de noi investiţii în tehnologie, precum şi prin lansările de produse noi care vor completa gamele deja existente. Anul trecut, portofoliul companiei a fost extins cu alte 18 produse.

„Suntem optimişti în privinţa anului în care tocmai am intrat, credem că produsele noastre vor fi în continuare apreciate de consumatori. Deşi anul precedent a fost unul plin de provocări, am urmat cu neştirbită consecvenţă planul nostru strategic, iar rezultatele înregistrate ne confirmă eficacitatea lui. Ne bucurăm foarte mult să constatăm că produsele româneşti sunt din ce în ce mai căutate şi mai apreciate de oameni şi suntem convinşi că produsele noastre, pe care calitatea lor le recomandă, vor câştiga din ce în ce mai mult teren în segmentul nostru de consum. 2020 fiind un an în care mişcarea a fost limitată, a fost naturală migrarea consumatorilor către online. Astfel, media lunară a vânzărilor din segmentul online a crescut cu 73%, comparativ cu 2019”, a declarat Susana Laszlo, director General Cosmetic Plant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cosmetice,
cifra de afaceri,
produse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.