Coşmarul trăit de doi români în Sunny Beach. Ce le-au dat bulgarii să mânânce la all inclusive: „Am plecat cu toxiinfecţie alimentară”

Postat la 10 august 2022 79 afişări

Coşmarul trăit de doi români în Sunny Beach. Ce le-au dat bulgarii să mânânce la all inclusive: „Am plecat cu toxiinfecţie alimentară”

Doi români au petrecut câteva zile de coşmar într-un hotel all inclusive din staţiunea Sunny Beach, de pe litoralul bulgăresc. Unuşll dintre ei povesteşte pe un grup de Facebook experienţa nefastă prin care a trecut acum câteva zile în Bulgaria, de unde a plecat cu o frumoasă toxiinfecţie alimentară.

Bărbatul spune că totul a fost execrabil, de la mâncarea proastă şi mizeria din camere şi de pe holuri pănă la probleme cu locul de parcare.

”Am fost la Hotel Chaika Beach în Sunny Beach. Am avut bilete all inclusiv pt 6 nopţi. Am plecat după 4 nopţi cu toxiinfecţie alimentară. Mâncarea servită era resturi de la supliment, iar la supliment ce rămânea de la cina sau mic dejun.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgari,
cosmar,
mancare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.