Corneliu Vadim Tudor, Ovidiu Silaghi şi Dan Zamfirescu nu au avut nicio activitate în PE

Postat la 04 februarie 2014 78 afişări

Corneliu Vadim Tudor, Dan Zamfirescu şi Ovidiu Silaghi sunt europarlamentarii români care nu au avut niciun fel de activitate în Parlamentul European, la polul opus aflându-se Monica Macovei, clasată pe locul patru în topul raportoarelor întocmite.

Corneliu Vadim Tudor, Ovidiu Silaghi şi Dan Zamfirescu nu au avut nicio activitate în PE

 Cei trei europarlamentari, liberalul Silaghi fiind membru al PE doar din 9 septembrie 2013, se clasează pe ultimul loc, deoarece nu au punctat la niciuna dintre categoriile luate în calcul de votewatch.eu pentru a monitoriza activitatea membrilor Legislativului european: rapoarte, proiecte de aviz, rapoarte amendate, întrebări parlamentare, declaraţii scrise semnate şi moţiuni de rezoluţie semnate, potrivit site-ului votewatch.eu.

Eduard Hellvig (ALDE), membru al PE tot din septembrie 2013, are două întrebări parlamentare.

Pe lângă cei trei, alţi şase europarlamentari români nu au contribuit la elaborarea vreunui raport: Minodora Cliveti (S&D), Vasilica Viorica Dăncilă (S&D), Iosif Matula (PPE), Elena Băsescu (PPE), Claudiu Ciprian Tănăsescu (S&D) şi Adrian Severin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corneliu-vadim-tudor-ovidiu-silaghi-si-dan-zamfirescu-nu-au-avut-nicio-activitate-in-pe-12020780
12020780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.