CORESPONDENŢĂ de la New York: URAGANUL SANDY face ravagii. Situaţie fără precedent în ultimii 50 de ani

Postat la 30 octombrie 2012 57 afişări

Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric - situaţie fără precedent în ultimii 50 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York.

Autorităţile au închis tunelurile dinspre Manhattan şi mai multe poduri, iar curentul electric a fost întrerupt intenţionat în toată partea sudică, incluzând centrul financiar Wall Street. Alte zeci de transformatoare au fost distruse la sud de 39 Street de contactul cu apa, iar staţiile de metrou au fost inundate. Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa pe teritoriul statului New York. În Queens, un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost ucis de un copac smuls din rădăcini.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sandy,
uragan,
vreme,
sua,
catastrofa
/actualitate/corespondenta-de-la-new-york-uraganul-sandy-face-ravagii-situatie-fara-precedent-in-ultimii-50-de-ani-10264903
10264903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.