CORESPONDENŢĂ de la New York: URAGANUL SANDY: "Este o catastrofă de proporţii aproape biblice". Locuitorii încearcă să revină la normal

Postat la 31 octombrie 2012 16 afişări

Locuitorii New York-ului au aşteptat, marţi seara, ca primarul Michael Bloomberg să le dea veşti bune despre restabilirea curentului electric şi a transportului în comun, însă nu le-au primit, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York. Cel puţin 18 persoane au murit la New York. Potrivit primarului, uraganul Sandy a atins o "intensitate istorică. El a mărturisit că a văzut în jurul lui scene de dezolare ce aminteau de "imaginile pe care le-am putut vedea la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial".

Metroul, şcolile şi parcurile publice rămân închise miercuri. Doar autobuzele au început să circule parţial marţi seara şi cu siguranţă nu vor putea face faţă numărului de navetişti care vor dori să ajungă la serviciu în Manhattan, miercuri dimineaţa. Pentru moment nu se ştie când va putea fi repus în funcţiune metroul, atât timp cât există încă tuneluri şi staţii sub apă. "Este o catastrofă de proporţii aproape biblice", a declarat dr. Michael Horodniceanu, directorul diviziei de Construcţii şi Investiţii a Companiei de Metrou MTA.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sandy,
uragan,
vreme,
sua,
catastrofa
/actualitate/corespondenta-de-la-new-york-uraganul-sandy-este-o-catastrofa-de-proportii-aproape-biblice-locuitorii-incearca-sa-revina-la-normal-10268017
10268017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.