Copos: Jumătate din veniturile din turism sunt necontabilizate

Autor: Roxana Pricop Postat la 17 ianuarie 2013 53 afişări

Jumătate din veniturile din turism sunt nefiscalizate, iar scoaterea integrală la lumină a pieţei gri ar urca până la 6-10% ponderea turismului în PIB, faţă de doar 3% în prezent, a declarat ieri omul de afaceri George Copos, proprietarul Ana Hotels, companie care operează şapte hoteluri în Bucureşti, Poiana Braşov şi Eforie.

Jumătate din veniturile din turism sunt nefiscalizate, iar scoaterea integrală la lumină a pieţei gri ar urca până la 6-10% ponderea turismului în PIB, faţă de doar 3% în prezent, a declarat ieri omul de afaceri George Copos, proprietarul Ana Hotels, companie care operează şapte hoteluri în Bucureşti, Poiana Braşov şi Eforie. "În România veniturile obţinute din turism deţin o pondere de 3% din PIB, în timp ce în Bulgaria ponderea e de 20%, iar în Croaţia ponderea este de 40%, pentru că în România foarte mult din turism este necontabilizat. Mai mult de jumătate de veniturile din turism sunt necontabilizate. Este o competiţie neloială pentru noi, în condiţiile în care Ana Hotels a devenit una dintre cele mai mari companii de turism din regiune după cifra de afaceri declarându-ne veniturile", a spus omul de afaceri prezent la emisiunea ZF Live.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
George Copos,
hoteluri,
turism,
Ana Hotels
/actualitate/copos-jumatate-din-veniturile-din-turism-sunt-necontabilizate-10480157
10480157
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.