„Copilul din gunoaie” – milionar la 31 de ani. Povestea tânărului abandonat de mamă când avea doar două zile

Postat la 07 iunie 2021 11992 afişări

„Copilul din gunoaie” – milionar la 31 de ani. Povestea tânărului abandonat de mamă când avea doar două zile

Freddie Figgers este inventator şi a devenit milionar, după ce a patentat şi vândut mai multe invenţii în domeniul tehnologiei.

Freddie a fost abandonat de mamă lângă un tomberon. Prima invenţie a tânărului este un dispozitiv de urmărire prin GPS plasat în talpa pantofilor.

Freddie Figgers a avut un viitor pe care puţini i l-ar fi prezis. Cu toate că a fost abandonat de mamă la o ghenă de gunoi, la 31 de ani, tânărul a devenit milionar, scrie BBC.

Freddie avea doar două zile de la naştere când a fost abandonat de mamă lângă un tomberon, într-o zonă rurală din Florida.

Dragostea lui Freddie pentru tehnologie a început când a primit primul său computer. Era vechi, dar a fost începutul care l-a transformat într-un inventator, antreprenor şi milionar al telecomunicaţiilor – un viitor pe care puţini i l-ar fi prezis.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abandon,
mama

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.