Copiii au preluat puterea la Parlament. Ce i-a zis Liviu Dragnea unui elev care s-a aşezat pe scaunul său

Postat la 01 iunie 2017 89 afişări

Liceenii care au participat, miercuri, la şedinţa Parlamentului copiilor, ocazionată de ziua copilului, au învăţat repede obiceiurile parlamentari, ei votând în unanimitate programul care cuprinde două pauze de masă într-un interval de câteva ore.

Copiii au preluat puterea la Parlament. Ce i-a zis Liviu Dragnea unui elev care s-a aşezat pe scaunul său

”Stimaţi colegi, bine aţi venit! Vă propun să începem şedinţa cu intonarea imnului naţional”, a început Liviu Dragnea, după care, în sala de şedinţe a început să răsune doar varianta instrumentală a imnului naţional.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat deschisă şedinţa Parlamentului copiilor, anunţând că nu lipseşte niciun copil dintre cei care şi-au anunţat participarea.

”Sper să ia aminte şi ceilalţi parlamentari, care nu vin tot timpul la şedinţe”, a spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.