Un primar din Bucureşti caută opt pui de lebădă furaţi din parcul IOR din Capitală

Postat la 31 mai 2017 71 afişări

Un primar din Bucureşti caută opt pui de lebădă furaţi din parcul IOR din Capitală

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a făcut un apel, pe pagina sa de Facebook, pentru găsirea a opt pui de lebădă, care ar fi fost furaţi din parcul IOR.

"Ştiţi cei 8 puişori de lebădă? Sigur i-aţi văzut, dacă aţi trecut recent prin Parcul IOR. Din păcate, unii nu au înţeles că locul acestor pui este în parcul nostru, alături de părinţii lor, şi... i-au furat. Cine are informaţii despre asta, cine a auzit sau văzut ceva, este rugat să ne transmită toate detaliile. Poliţia Locală Sector 3 face verificări, dar, orice ajutor, orice informaţie contează. #iLoveS3 #ParculIOR #iLoveIOR. PS: Fotografia este realizată de domnul Adi Rusanda şi îi mulţumim, dat fiind că este printre puţinele fotografii în care apar cei 8 pui", a scris primarul Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.