Conturile Blue Air au fost deblocate: AFM anunţă începerea procedurii de eşalonare a datoriilor

Autor: Miruna Diaconu Postat la 07 septembrie 2022 311 afişări

Conturile Blue Air au fost deblocate: AFM anunţă începerea procedurii de eşalonare a datoriilor

Administraţia Fondului pentru Mediu, aflată în subordinea Ministerului Mediului, anunţă deblocarea conturilor Blue Air, după ce marţi, 6 septembrie, compania aeriană a suspendat zborurilor ca urmare a blocării conturilor proprii de către AFM. Blue Air are o datorie de 28 milioane lei către AFM.

​„În urma solicitării transmise în dimineaţa zilei de 7 septembrie 2022, de eşalonare la plată a obligaţiilor restante la Fondul pentru Mediu şi a transmiterii documentaţiei necesare pentru începerea procedurii de eşalonare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Fondului pentru Mediu a decis suspendarea popririi asupra disponibilităţilor băneşti ale companiei BLUE AIR AVIATION S.A şi stabilirea unui grafic pe 12 luni pentru achitarea creanţei”, se arată în comunicatul AFM.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conturi,
blue air,
anunt,
deblocare,
procedura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.