CONTROVERSELE, reţeta succesului. Cum a ajuns filmul „Frumoasa şi Bestia” la încasări RECORD, depăşind animaţia din anii ‘90

Postat la 25 martie 2017 702 afişări

Blockbuster-ul Disney “Beauty and the Beast/Frumoasa şi Bestia” a avut încasări de aproape 500 de milioane de dolari la nivel mondial în boxoffice înainte de cel de-al doilea weekend de la lansarea lungmetrajului.

CONTROVERSELE, reţeta succesului. Cum a ajuns filmul „Frumoasa şi Bestia” la încasări RECORD, depăşind animaţia din anii ‘90

 Se pare că momentul gay exclusiv din filmul „Frumoasa şi Bestia”, regizat de Bill Condon, care a stârnit controverse internaţionale, o serie de ţări solicitând interzicerea lungmetrajului, ar fi contribuit la încasările record în doar o săptămână de la lansarea peliculei.

Detalii suplimentare, în articol.

CITEŞTE CONTINUAREA PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.