Controversă între membrii CNA legată de OUG privind Legea audiovizualului: Suntem puşi pe linie moartă/OUG e în favoarea media

Postat la 28 noiembrie 2012 19 afişări

Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Gelu Trandafir, Valentin Jucan şi Mircea Deacă, membri CNA, au declarat, într-o conferinţă de presă, că prin modificarea Legii audiovizualului Consiliul e "tras pe linie moartă", însă Răsvan Popescu, Cristina Trepcea şi Christian Mititelu spun că OUG e "în favoarea media"

Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Gelu Trandafir, Valentin Jucan şi Mircea Deacă au decis să facă o conferinţă de presă, miercuri, în sala de şedinţe a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), fapt care a dus la anularea părţii a doua a şedinţei.

"Declaraţii putem da cu toţii, dar faptul că faceţi o conferinţă de presă înseamnă politizare, iar eu nu particip la aşa ceva", a spus, în momentul în care a aflat de conferinţa de presă, Cristina Trepcea, un alt membru al Consiliului, care a părăsit imediat sala de şedinţe a CNA.

După plecarea Cristinei Trepcea, Ioan Onisei, vicepreşedintele CNA, a spus despre conferinţa de presă că este prilejuită de faptul că marţi Guvernul "a modificat drastic" prin Ordonanţă de Urgenţă Legea audiovizualului numărul 504/2002, "care este lege organică".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OUG,
Legea audiovizualului,
CNA
/actualitate/controversa-intre-membrii-cna-legata-de-oug-privind-legea-audiovizualului-suntem-pusi-pe-linie-moarta-oug-e-in-favoarea-media-10355832
10355832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.