Controale la IPJ Timiş şi IPJ Vaslui, unde şefii ar fi folosit maşinile de serviciu în interesul lor

Autor: Laura Buciu Postat la 18 august 2022 153 afişări

Au fost dispuse verificări la inspectoratele de poliţie judeţene din Timiş şi Vaslui, unde şefii ar fi folosit maşinile în propriul interes. Potrivit Poliţiei Române, verificările se fac prin Direcţia Control Intern.

Controale la IPJ Timiş şi IPJ Vaslui, unde şefii ar fi folosit maşinile de serviciu în interesul lor

După ce în spaţiul public au apărut informaţii că inspectorii şefi ai inspectoratelor de poliţie judeţene Timiş şi Vaslui ar fi folosit autoturisme de serviciu fără respectarea prevederilor legale, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a transmis, joi, că au fost dispuse verificări, prin Direcţia Control Intern.

„La finalizarea vericărilor, vor fi dispuse măsuri legale, dacă se impun”, transmite Poliţia Română.

În spaţiul public au apărut informaţii că şeful Poliţiei Timiş, chestorul Aurelian Alin Petecel, merge cu maşina de serviciu la casa sa de vacanţă, deşi regulile spun că o poate folosi acasă, la serviciu şi în misiune. De asemenea, comisarul şef Manuel Nacu, şeful Poliţiei Vaslui, ar fi folosit şi el maşina de serviciu în scop personal, la cumpărături sau deplasări în judeţ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
control,
maşină,
poliţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.