Contractul cu Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania, reziliat în următoarele zile şi verificat de Corpul de Control

Postat la 27 mai 2013 42 afişări

Contractul cu Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania ar urma să fie reziliat în următoarele zile, şi nu luni, după ce vor mai fi stabilite unele detalii, Corpul de Control al premierului urmând în acelaşi timp să verifice derularea contractului de la data încheierii şi până în prezent.

Contractul cu Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania, reziliat în următoarele zile şi verificat de Corpul de Control

 "Rezilierea contractului este o chestiune de zile, mai sunt unele detalii de pus la punct în această perioadă", a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova.

La rândul său, premierul Victor Ponta a precizat pentru MEDIAFAX că a decis să trimită Corpul de Control pentru a verifica acest contract.

Controlul a fost confirmat şi de ministrul Şova, care a precizat că inspectrii vor verifica derularea contractului de la început şi până în prezent, deoarece opinia publică doreşte să ştie cum au fost cheltuite fondurile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/contractul-cu-bechtel-privind-constructia-autostrazii-transilvania-reziliat-in-urmatoarele-zile-si-verificat-de-corpul-de-control-10902998
10902998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.