CONSUMER FINANCE

Postat la 08 martie 2006 1 afişăre

SURSA FINANTARII: In ciuda aparentelor, banii vin de la banca, nu de la companiile de credit de consum. Acestea nu fac altceva decat sa inlesneasca accesul consumatorilor la banii bancilor.

 

AVANTAJELE CONSUMATORILOR: Clientii au acces intr-un singur loc la mai multe programe de finantare provenind de la diverse banci. In acelasi timp, companiile de consumer finance sfatuiesc clientul cum sa-si alcatuiasca dosarul de credit. Pentru aceasta, beneficiarii platesc un comision.

 

AVANTAJELE COMPANIILOR DE CREDIT: Lucrand cu banii bancilor, companiile de consumer finance nu isi asuma riscul nerambursarii creditului. Practic, acestea obtin venituri pe loc prin perceperea unui comision de la client. Daca isi gestioneaza bine costurile, aceste companii sunt adevarate masinarii de facut bani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONSUMER FINANCE
/actualitate/consumer-finance-978908
978908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.