Construcţii Erbaşu: Managerii nu au fost puşi sub învinuire în cadrul investigaţiei de la RADET

Postat la 25 martie 2013 13 afişări

Construcţii Erbaşu şi persoanele cu funcţii de conducere şi execuţie din cadrul companiei nu au nicio calitate procesuală şi nu au fost puse sub învinuire în cadrul investigaţiei penale privind contractele încheiate de RADET, se arată într-un comunicat al constructorului.

Construcţii Erbaşu: Managerii nu au fost puşi sub învinuire în cadrul investigaţiei de la RADET

 "În data de 22 martie 2013 organele judiciare au ridicat de la sediul SC Construcţii Erbaşu SA o serie de înscrisuri reprezentând contracte de prestări servicii, documente contabile, etc. Menţionăm că activitatea întreprinsă la sediul societăţii a făcut parte dintr-o activitate complexă, desfăşurată la mai multe instituţii şi societăţi comerciale.

Precizăm faptul că în cadrul acestei investigaţii penale nici SC Construcţii Erbaşu SA, nici persoanele cu funcţii de conducere şi execuţie din cadrul acestei societăţi nu au nicio calitate procesuală şi nici nu au fost puse sub învinuire", se arată într-un comunicat remis de compania de construcţii.

Compania precizează că va sprijini întreaga activitate de investigaţie penală a organelor judiciare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constructii-erbasu-managerii-nu-au-fost-pusi-sub-invinuire-in-cadrul-investigatiei-de-la-radet-10689087
10689087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.