Construcţia a două noi poduri peste Prut, discutată şi de Băsescu şi Timofti

Postat la 17 iulie 2013 49 afişări

Preşedintele Traian Băsescu şi omologul său moldovean, Nicolae Timofti, au discutat miercuri, la Chişinău, despre posibilitatea construirii a două noi poduri peste râul Prut, care ar trebui să fie amplasate în regiunea oraşului Ungheni şi între localităţile Fălciu şi Leca.

Construcţia a două noi poduri peste Prut, discutată şi de Băsescu şi Timofti

 "Am vorbit şi despre necesitatea construirii unor noi poduri peste râul Prut în regiunea oraşului Ungheni şi între localităţile Leca din Republica Moldova şi Fălciu, România", a afirmat preşedintele moldovean într-o conferinţă de presă comună cu Traian Băsescu.

Subiectul construirii de noi poduri peste Prut între cele două ţări a fost discutat şi săptămâna trecută de premierii Victor Ponta şi Iurie Leancă.

Însă tema nu este recentă. Şi în urmă cu un an cele două părţi au evocat necesitatea construirii a două noi poduri peste Prut. De altfel, despre podul de la Ungheni se discută de aproape zece ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constructia-a-doua-noi-poduri-peste-prut-discutata-si-de-basescu-si-timofti-11128782
11128782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.